Biyologlar
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Şifrenizi mi unuttunuz?
Biyobook Nedir ? (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Duyurular
EN ALT Beğenilen: 0
BAŞLIK: Biyobook Nedir ?
yavuz.aydin (Yönetici)
Ben Hep Buradayım Yasen
Yönetici Biyolog
Gönderiler: 357
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: BAY BestAkvaryum Konum: Site Yöneticisi Doğum Günü: 1970-10-01
Biyobook Nedir ? 1 Yıl önce Başarı: 2  
Sevgili biyologlar.com üyeleri internet sitemiz artık daha aktif Biyobook biyoloji platformumuz artık hizmetinizde...

Biyobook Nedir ?

Biyobook : facebook'dan çok farkı olmayan ancak internet sitelmize üye olan kullanıcılarımızın kullan bildiği yeni bir yazılımdır...

Biyobook ile Neler yapabiliriz ?

***Yazı, makale, resim, video gibi verilerinizi yayınlaya bilir.
***Kendi gruplarınızı kurabilir, var olan gruplara katılabilirsiniz...
***Yeni tartışma konuları açabilirsiniz.
***Kendinize ait foto galeri oluşturabilir...Bu arada yayınladığınız resimleri isterseniz sadece kendiniz görebilir yada görmesini istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...
***Kendinize ait video galerinize videolarınızı yükleyip arkadaşlarınızla paylabilirsiniz.
***Tüm kullanıcılarımız ile özel mesajlaşma yapabilirsiniz...

Biyobook nasıl kullanılır ?

Öncelikle sitemize üye olmanız gerekmektedir...
Daha önce üye olan kullanıcılarımızın tekrar üye olmalarına gerek yoktur...
1 Adım - Kullanıcı adınız ve şifrenizle siteye giriş yapınız.
2 Adım - Biyobook butonuna tıklayarak ilgili alana geçiş yapınız... ( unutmayın üyelerimizin dışındaki kullanıcalar kesinlikle biyobook için gerekli olan butonları göremezler, işlem yapamazlar...
3 Adım - Avatar resminizi Yükleyiniz.... ( Profil + profil resmini değiştir )
4 Adım - Üyelik bilgilerinizi güncelleyin ( profil + profil bilgilerini düzenle )
5 Adım - Resim galerisi oluşturma : ( Uygulamalar + Fotoğraflar ) Bu bölümde öncelikle kendi albümünüzü oluşturmanız gerekmektedir. Daha sonra albümünüze giriş yaparak itediğiniz resimlerinizi yükleyip sadece kendinize özel bir albüm oluşturabilir, bizlerle paylaşa bilir vaya sadece arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...Bir den fazla albüm oluşturma seçeneğiniz bulunmaktadır....
6 Adım - Video Galeriye video ekleme: YouTube, Google Video, Yahoo Video, MySpace Video, FlickrVimeo, Metacafe, Blip.tv, Dailymotion, BreakLive, LeakViddler, yukarıda yazılı video sitelerinde yer alan beğendiğiniz videoların sayfa başlıklarını ekleyerek bizlerle paylaşa bilirisiniz...
Yada Kendi videolarınızı yükleye bilirsiniz... Size özel videolar yönetim onayından sonra yayınlanacaktır...

7 Adım - Grup oluşturma
uygulma bölümünden Gruplar/gruplarım butonu na tıklayarak tüm grupları görebilir istediğiniz gruba üye olabilirsiniz...
Kendi grubunuzu oluşturun: Aynı sayfada ekranınızın en sağında yer alan oluştur yayzısına tıklayarak yeni grununuzu oluşturabilirsiniz... Grubunuzu temsil eden resmi ekleyebilir... Grubunuzla ilgili özel açıklama yapa bilir bu alanda yeni tartışmalar açabilir... Duvara küçük notlar iliştirebilirsiniz... Arkadaşlarınızı veya site kullanıcılarınızı grubunuza davet edebilirsiniz...

Not: Herhangi bir grup oluşturmadan veya gruba üye olmadan o grubun sayfasında makale yazı veya görüşünüz hakkında bilgi yazamazsınız....

8- Adım Özel mesajlaşma Site üyelerimiz ile kendi aranızda özel mesajlaşma yapabiliriiniz Özel mesajlarınız sadece mesaajlaştığınız kişi ile sizin aranızda görülebilir diğer üyelerimiz mesajlarınızı göremezler...
9- Adım Size gelen özel mesajlar ana sayfanızda bölüme giriş yaptığınız anda kırmızı renkli olarak banerin altında sadece size görünecektir...
10- Adım Gelen kutusu bu bölümden mesajlarınızı görebilir... Mesaj yazabilir daha önceki göndermiş olduğunuz mesajları görebilirsiniz...
11- Adım Arkadaş: Bu bölümde arakadaşlarınızı davet edeblir ( e- mail yolu ile yada site içi kullanıcılara arkadaşlık daveti iletebilirsiniz ( arkadaşlık daveti ilettiğiniz kişiler davetinizi onaylamadıkları sürece onlarla iletişim kurmanız engellenmiştir.... Kişiler onay vermediği sürece iletişiminiz tamamen kesilimiş olacaktır...

12-Adım Yayınlanan resim, video, makale v.b içerikleriniz. ( toplum ahlakına aykırı tüm veriler lisans saibi olmadığınız video ve fotoğraflar ) şikayet edildiği taktirde sistemden kaldırılır... İnsanları rencide edici, küçük düşürücü veya rahatsız edici yaklaşımlarda bulunan üyelerimizin üyelikleri yönetim tarafından iptal edilebilir veya geçici bir süre bloke edilebilir...
Başka sitelere ait reklam v.b yayınların devamlı olarak kullanılması halinde site yönetimi tarafından derhal müdahale edilir ve üyeliğiniz iptal edilir...

13-Adım Size ait olmayan kulanmış olduğunuz yazı resim ve makalere mutlaka yazar adı ve kaynak beliritiniz...

Uygulamalar bölümü için sizlere daha sonra ayrıntılı açıklamalar yapılamktadır... Videoların daha güzel görünebilmesi için bu site kullanımında Modzilla Firefox yazılımızı kullanmanız tavsiye edilir...

Her yönü ile size fecebook tarzı bir site sunmaktan dolayı mutluyuz...

Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Son Düzenleme: 05/09/2009 00:13 tarafından yavuz.aydin.

Biyolojiye gerçekçi yaklaşımın tek adresi...
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
endoplazmikretikulum (Yetkili)
Moderator
Gönderiler: 84
graphgraph
Cvp:Biyobook Nedir ? 1 Yıl önce Başarı: 0  
Çok güzel olmuş..Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık...Ayrıca böyle bir platformu bize sağladığınız için de ayrıca bunu akıl eden dinamik beyinlerede taşakkürü bir borç bilirim

sudem (Kullanıcı)
Uzman Biyolog
Gönderiler: 190
graphgraph
Cvp:Biyobook Nedir ? 1 Yıl önce Başarı: 3  
endoplazmikretikulum uzun zamandır görüşemiyorduk aramıza tekrar hoş geldiniz... Kendi aktivitelerimizi oluşturmak için çok güzel bir ortam oluşmuş... Herkes kendi tartışmasını ve grubunu açabiliyor işte bu çok güzel....

Moderator
graphgraph
tekrar hoşbulduk...takip ediyordum fakat yazamıyordum..uzun zamandır pek nete giremiyordum zaten...neyse site gün geçtikçe gelişiyor ve çok da güzel oluyor...

Hayal (Kullanıcı)
Üye
Gönderiler: 36
graphgraph
Cvp:Biyobook Nedir ? 1 Yıl önce Başarı: 2  
Bu yeni yazılımla her geçen gün daha güzel oluyor... Biraz önce siteye baktım 2 dk sonra tekrar baktığımda sayfalara hemen değişmiş aynı anda bir sürü veri giriş i yapılmış bu çok güzel birşey...

uzun (Kullanıcı)
Genç Biyolog
Gönderiler: 70
graphgraph
Artık video ve foto galerilerede yorum yapa bilyorsuz...( Sizi arkadaş olarak kabul eden kişilerin fotoğraflarına yorum yapa bilirsiniz.)

ebac52 (Kullanıcı)
Üye
Gönderiler: 1
graphgraph
Cvp:Biyobook Nedir ? 12 Ay önce Başarı: 0  
Merhabalar,

- Universiteler arasinda Istanbul Universitesi'ni goremedim.

- Kariyer.net ten alınmış iş ilanları arasında Klinik Araştırma ile ilgili iş ilanları da biyologları kapsıyor.

Bilginiz olsun istedim.

Ebru

Ebru Acar
Moderator
graphgraph
Öncelikle aramıza hoş geldin üniversiteni kendin ekleyebilirsin..forum da kim hangi üniversiteden bölümü için diyorsan tabiki...tavsiyeniz için teşekkür ederiz....

UzmBiyolog (Kullanıcı)
Uzman Biyolog
Gönderiler: 172
graphgraph
Biyobook;
Gruplar arası rekabet, kendi üniversitenize ait bir grup oluştura bilyorsunuz. Daha sonrada arkadaşlarınızı bu gruba davet edebiyorsunuz. Facebook tan farkı yok grubunuzu istediğiniz gibi yönete biliyorsunuz...

Kendinize özel videolarınızı ekleye bilir. Fotoğraflarınızı yükleye bilirsiniz.

Son Düzenleme: 12/09/2009 15:33 tarafından UzmBiyolog.
Hayal (Kullanıcı)
Üye
Gönderiler: 36
graphgraph
Cvp:Biyobook Nedir ? 11 Ay, 3 Hafta önce Başarı: 2  
Her gün yeni konu yeni arkadaşlıklar ))

EN ÜST